Slide 1

LEVERING


Levering via onze catering service

Onze vis, schotels, salades en snacks worden zeer vers voor u bereid. Bestel voor 16:00 uur, dan worden de producten de volgende dag bij u geleverd. Kies tijdens het afrekenen voor de gewenste leverdatum en het tijdsslot. Bestellingen via onze catering service worden bezorgd in Weesp, Driemond, Nigtevecht, Nederhorst den Berg, Muiden, Muiderberg, Diemen, Amsterdam, IJburg, Almere Poort, Bussum, Naarden en Hilversum. In Weesp bezorgen wij gratis. In Driemond, Nigtevecht, Nederhorst den Berg, Muiden en Muiderberg worden € 2,50 verzendkosten in rekening gebracht. Voor de verder gelegen adressen in Diemen, Amsterdam, Almere Poort, Bussum, Naarden en Hilversum worden € 10,- verzendkosten gerekend. 
Neem contact met ons op als u buiten deze verzendgebieden valt om de mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij onze rokerij in Weesp. 
Bestellen is mogelijk vanaf € 20,- en de verzendkosten in Driemond, Nigtevecht. Nederhorst den Berg, Muiden en Muiderberg komen te vervallen bij bestellingen boven de € 60,-. Bezorgkosten voor bestellingen boven de € 60,- euro buiten onze standaard regio zijn gaan in overleg. 

Levering via webshop

Wij willen onze vers gerookte vis met zoveel mogelijk mensen delen. Wij bezorgen deze daarom in heel Nederland. De gerookte vis van Sal-Mon wordt direct na het roken vacuüm verpakt en aan u geleverd. De gerookte vis wordt aan huis geleverd op dinsdag t/m zaterdag. Bestel op maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur en ontvangt uw bestelling de volgende dag. Wij verzenden de gerookte vis via PostNL. Volg uw pakket met een Track & Trace code. Zorg ervoor dat u of uw buren thuis zijn op het afgesproken leveringsmoment. Aangezien het om zeer verse producten gaat, zou het zonde zijn als uw pakket niet op de aangegeven tijd in ontvangst genomen kan worden. 
De gerookte vis uit onze webshop wordt geleverd in heel Nederland. Voor Weesp, Driemond, Nigtevecht, Nederhorst den Berg, Muiden en Muiderberg worden € 2,50 verzendkosten in rekening gebracht. Voor de verder gelegen adressen in de rest van Nederland zijn wij genoodzaakt om € 10,- verzendkosten in rekening te brengen. Het minimale bestelbedrag bedraagt € 20,- en vanaf € 60,- betalen wij alle verzendkosten! 

Verpakking

De gerookte vis wordt meteen na het rookproces vacuüm verpakt en zo snel mogelijk verzonden. De verpakte vis wordt in een speciale isolatie doos gekoeld om de versheid te behouden. De temperatuur blijft 24 uur constant. Na 24 tot 48 uur kan de temperatuur enkele graden stijgen door de omgevingstemperatuur. Wij adviseren om de visproducten meteen na ontvangst te koelen in huis.